Home Wie zijn wij? ArT & FiRe® VUUR-Tafel Onze Collectie Foto's Contact

Welkom op onze site,

 

De wereld verandert en wij veranderen mee. Het welbekende Wood Wood verhuisd van Luikersteenweg 338 -3500 Hasselt  naar ruimere grotere Binnen & Buiten Toonzaal@ Luikersteenweg 17 - 3500 Hasselt onder naam Wood Wood ArT & FiRe®.

 

 OPEN : ZOMERMAANDEN UITSLUITEND OP AFSPRAAK 0471/79 44 66


Het heeft een gedaanteverwisseling en naamswijziging ondergaan, maar de kwaliteit,SERVICE en orginaliteit blijft!!!

Vroeger moest een huis en Tuin vooral praktisch zijn en "voor de eeuwigheid": voldoende kasten, stoelen, een bijpassende tafel en ook een sofa voor tv te kijken.De voorbije decennia is er een sterke evolutie in de binnenhuisinrichting. Momenteel is een huis en tuin niet langer alleen funtioneel, maar het moet ook de persoonlijkheid van zijn bewoners weerspiegelen. Mensen voelen zich thuis wanneer ze omringd zijn door leuke spullen. Men koopt veel meer SFEER en het huis & tuin groeit mee met de huisgenoten.

Ook nieuw is de plaats die de tuin heeft veroverd als een volwaardig deel van het huis.Iedereen wilt zoveel mogelijk genieten van het buiten "leven", en tuinen worden meer en meer ingericht als volwaardige buitenkamers: met lounge- en eetgedeelte....OUTDOOR LIVING....

Dit fenomeen OUTDOOR LIVING wordt sinds dit jaar extra in de kijker gezet.

  OUTDOOR LIVING concept: ("Sfeer,Lounge,Verwarming,Overkapping"...) Op een creatieve betaalbare manier ervoor te zorgen dat U langer en     

                                        aangenamer kan genieten van je eigen OUTDOOR LIVING world!

                                       Wij adviseren,begeleiden en werken zelfs U OUTDOOR LIVING concept volledig uit inclusief plaatsing naar U wensen.

Een andere nog recentere tendens is het internet shoppen; Uiteraard is dit voor meubelen niet altijd zo evident: de kwaliteit , het voelen van materialen, de juiste kleur, het volume...dit zijn belangrijke argumenten om toch een winkel binnen te stappen. Ondertussen wordt het voorbereidende opzoekingswerk en de eventuele selectie toch reeds via internet gedaan. Prijzen en voorwaarden worden nauwkeurig vergeleken. Klanten kopen steeds bewuster, zijn mondiger en veel beter geinformeerd!

Wij willen zo goed mogelijk inspelen op de actuele tendensen en noden, en bieden u:

Een UITGEBREIDE WEBSITE waarop u rustig kan grasduinen. Hierop vind u het grootste deel van onze steeds wisselende collecties met prijzen, acties en voorwaarden. U kan u vragen steeds via de site aan ons mailen en wij helpen u graag verder.

 

Een RUIM ASSORTIMENT aan tuinmeubelen,Parasols,Paviljoenen,verwarmingen,verlichting. Onze collectie is zorgvuldig opgebouwd uit verschillende elementen, zodat iedereen er zijn gading in kan vinden: we hebben een héél modern-,Rustiek,wortelhout gamma, maar eveneens echte klassiekers. Ook het prijsniveau is zorgvuldig opgebouwd, van goedkoop naar duurder en duurzamer. Voor iedereen zit er wel iets tussen.

 

Een OUTLET CONCEPT. Dit houdt in dat wij inspelen op de vraag naar minder opsmuk en betere prijzen. Wij hebben ons concept zo aangepast dat alle kosten tot het minimum zijn herleid, géén dure winkelinrichting of gepeperde reclameuitgaven...back to the basics: HET PRODUCT en we hebben afspraken gemaakt met onze bestaande (zeer goede) leveranciers om ook de aankoopkost te reduceren. ook krijgen we zeer regelmatig interessante voorstellen van containers die wegens wanbetalingen aan gunstige prijs wordt doorverkocht. Wel blijven wij bewust  waken over de KWALITEIT...elk probleem komt immers in véélvoud terug. De outletprijzen die wij nu hanteren zijn al snel gemiddeld 30% goedkoper dan wat U voordien voor hetzelfde artikel zou betalen.

Alles is bijna dadelijk LEVERBAAR UIT VOORRAAD. Géén uit de hand lopende leveringstermijnen! Wij importeren alle goederen zelf vanuit het Verre Oosten en stockeren de containers in onze magazijnen. Op deze wijze kan u morgen reeds genieten van wat u vandaag heeft besteld.

Een UITZONDERLIJKE DIENST NA VERKOOP. Elk probleem wordt snel en efficient opgelost...een tevreden klant is onze beste publiciteit.

 

Wood grtz,

 

Dirk (0471/79 44 66)


 

 

 

Teakhouten tafel   Teak binnenmeubelen   Kasten teak